Ateliere

Ateliererazvan georgescu

Pasiunea de a spune povesti prin coaserea peticelor a pornit din 1997, atunci cand o artista aflata in Arabia Saudita m-a invitat in minunatul ei atelier de quilting. Fermecata de materialele colorate, de instrumentele necunoscute, de cartile pline de informatie cu care era ticsit pana la refuz atelierul ei, timp de 3 luni, atat cat a durat cursul, am descoperit secretele acestei minunate indeletniciri. De-atunci am continuat sa fiu la curent cu noutatile din America, Franta, Anglia, Germania si chiar si Japonia, prin participarea la targuri si expozitii de profil. Iar pentru aflarea a tot ceea tine de tehnicile realizarii quilturilor am studiat inclusiv pe internet atat in cadrul cursurilor on-line tinute de artisti consacrati cat si in interiorul grupurilor de socializare.

Pentru ca imi place sa impartasesc cu cei din jur fericirea de a realiza obiecte deosebite, am inceput, inca de acum 5 ani, sa realizez diferite ateliere pentru copii dar si cursuri de patchwork si quilting pentru adulti. Incurajata de reactiile pozitive exprimate de cursanti, m am decis sa deschid o sesiune de ateliere si cursuri pentru doritori cu varste cuprinse intre 8 si 80 de ani. Avand atelierul utilat cu masini de cusut semi profesionale, intesat de materiale de cea mai buna calitate si ticsit de accesorii, multe dintre ele aduse chiar si de peste Ocean, nu mai ramane decat sa va spun ca va astept cu bratele deschise pentru a va conduce in lumea minunata a lucrurilor realizate de mana.

m2

 Cum nu iti mai ramane nimic altceva de facut decat sa te inscrii, te invit sa alegi mai jos atelierele sau cursurile Quibi la care doresti sa participi. Inscrierea se face completand formularul alaturat, precizand ora si data dorite, iar noi te vom contacta pe adresa de email precizata sau te vom contacta telefonic in cazul in care alegi aceasta optiune.

1s
[[[["field4","contains","Sa scriu un mesaj"],["field4","contains","Sa aflu informatii"]],[["show_fields","field6"]],"or"],[[["field4","equal_to","Sa ma inscriu la un curs"]],[["show_fields","field6,field9,field10,field11,field13"]],"and"]]
1 Step 1
Atelierele QUIBI
NumeNumele tau
TelefonDoar daca vrei sa raspunzi
Ce doresti?alege o optiune
Mesajul tauscrie ce doresti
0 / 1000
Atelierele QuibiQUIBI STYLE

Cand doresti sa participi?

----------------------------------------------------------------

Ora preferataOra preferata
Data preferatadorita
Previous
Next
powered by FormCraft

PROGRAM ATELIERE

Luni-Vineri: 15-17, 18-20

Sambata-Duminica: 10-14

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format