Jucarii

Jucariirazvan georgescu

jucariiJucarii
Orice copil are o jucarie preferata. O jucarie pe care o rontaie, cu care adoarme, pe care o ia mereu dupa el si pe care o considera cel mai bun prieten.
Pentru parinti insa, ca sa ajunga la jucaria cea mai potrivita pentru copil, este un drum lung si anevoios. Traind intr-o lume a plasticelor si a substantelor care mai de care mai toxice, este extrem de important ca cel mic sa aiba in apropiere jucarii realizate din materiale hipoalergenice, atent alese si cat mai naturale. Mai mult decat atat, trebuie sa reziste incercarilor la care sunt supuse de catre cei mici si in niciun caz nu trebuie sa aiba particele ce se pot detasa.
Tinand cont de toate acestea iti recomandam cu caldura, orice jucarie ce iese din atelierul Quibi. Realizate din materiale din bumbac 100%, non-toxice, jucariile noastre sunt extrem de sigure chiar si pentru nou-nascuti. Pot fi igienizate oricand este nevoie iar cusaturile sunt foarte rezistente. Mai mult decat atat, jucariile din material textil ii vor stimula simtul tactil si ii vor dezvolta coordonarea mana-ochi, fara teama ca se va rani.
Tocmai s-a terminat cu procesul de cautare a jucariei perfecte, asa-i? Noi si jucariile noastre te asteptam cu bratele deschise. Ia-l si pe bebe sa vedem ce-alege.

“Memories are stiched with love”

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format