Cine sunt eu

Cine sunt euRoxana Tudor

Sunt o femeie care a reușit să vadă viața dincolo de orele de muncă într-un mod constructiv și plăcut.
În afară de familie și prieteni, există și timpul pe care îl petrec doar cu mine în “camera mea cu minuni’, acolo unde culorile dansează pretutindeni în jurul meu, unde nu există ziduri, norme, limitări, acolo unde ma transform într-un meșter de universuri și de energie pozitivă pe care apoi le dăruiesc cu toata dragostea mea.

Orice lucru făcut cu și din dragoste umple lumea de soare și de frumos. Asta fac eu in fiecare zi! Unde mai pui că mă joc permanent? …ca sa nu mai spun că sunt convinsă că orice oferi ți se intoarce înmiit. Absolut tot ce e în interiorul meu se reflectă în ceea ce fac pentru voi.

Hotărâți voi dacă vă place! 😉

MOTO:

Nu-mi propun niciodată să fac ceva pentru o anume persoană, pentru că fiecare fragment din sufletul meu își găsește singur stăpânul.
Există un mecanism mai presus de înțelegerea mea și funcționează perfect.

cufar

One Comment

 1. Mariuca
  MariucaReply
  8 December 2012 at 12:05

  minunat, felicitari, Roxana, esti grozava si nu ma satur admirind 🙂 da-i inainte, dar cu un ochi pe dom’ doftor, ca se tine de prostii 😉 va pup cu drag, xx

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url

 • Aboneaza-te la noutatile mele!

  * indicates required
  Email Format


 • Aboneaza-te la noutatile mele!

  * indicates required
  Email Format