Quilt

Quiltrazvan georgescu

quilt2Petice de poveste

Sunt convinsa ca odata ce vei pasi in lumea fascinanta a quilturilor, nu vei mai avea cale de intoarcere. Dar, nu te ingrijora!

Sunt aici sa-ti indrum pasii catre cele mai frumoase povesti nascocite de maini extrem de dibace. Aparuta din nevoia de a recupera fiecare bucatica de material, fie pentru a petici hainele vechi, fie pentru a realiza obiecte menite a proteja de frig, realizarea quilturilor s-a dezvoltat incontinuu inca din Egiptul Antic. Dovada incontestabila a atractiei magice exercitata de quilting o reprezinta dezvoltarea acestui domeniu pana la rang de arta.

Kaffe Fasset, Robert Kaufmann sau Michael Miller. Trei nume. Trei mari artisti ce s-au dedicat designului materialelor special folosite in quilting. Trei oameni cuceriti definitiv de petice. Acestora, insa, li se alatura milioane de alti oameni a caror imaginatie este legata definitiv de mestesugul imbinarii bucatilor de material. Si sunt fericita sa pot spune ca ma numar si eu printre ei.

De 18 ani, in atelierul din ce in ce mai neincapator, realizez quilturi cu suflet. Fie ca este vorba de paturici calduroase pentru bebelusi adorabili, de cadouri speciale pentru proaspat casatoriti, colegi dragi sau persoane deosebite, fiecare obiect a fost realizat cu echipament specializat, materiale de cea mai buna calitate, noi tehnici de lucru in care m-am specializat si nu il ultimul rand cu multa dragoste.

Acum ma pregatesc cu emotie de deschiderea primului curs complet de patchwork si quilting din Romania, si va astept cu o gramada de material colorate ce abia asteapta sa foe transformate in visele voastre cele mai indraznete!

“Quilters connect the past with the future”

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format