Suitaș, bijuterii…

Categories:Jurnal
Roxana Tudor

…sau doar niște lucrări leneșe de vară.

Vara asta a fost cea mai călduroasă vară de până acum, cel puțin de când mă știu eu, și chiar dacă trăim toată ziua în spații închise, cu aerul condiționat suflând la maxim, e totuși o presiune ciudată în aer, ceva de genul unui sirop de leneveală care te învaluie cu totul.

Nu reușești să faci mare lucru, pentru ca totul se mișcă îngrozitor de încet.

În aceste condiții vitrege, am reușit totuși să mai termin o păturică pentru bebe, una cu băieței, dar despre asta și despre o alta pentru fetițe vă povestesc data viitoare. Când o să reușesc să fac toate pozele necesare, să le editez și să scriu povestea :).

Să ne întoarcem la subiectul de azi, în care vreau să vă mai prezint niște pandantive suitaș. Nu la fel de multe cum făceam odată, dar foarte draguțe. Sau cel puțin mie mi-au placut foarte mult. Of, ambele au zburat pe ușă imediat ce le-am scos în lume. Și am primit comenzi pentru altele! Destul cu pălăvrăgeala, să vă arăt cele două frumuseți:

pandantive (6)

pandantive (11)


09

pandantive (7)pandantive (8)


orange

Ei bine, sunteti de acord cu mine?

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format