Blue Curacao, Table-runner & placemat-uri Quibi

Quilturile au apărut de mult în istoria omenirii, fiind o necesitate și o modalitate de a profita de cele mai mici petice de material pentru a crea înca un obiect util. Astăzi, aspectul utilitar al acestor textile a trecut pe un plan secundar: de cele mai multe ori ele au devenit obiecte de lux, cadouri speciale pentru evenimente deosebite din viața fiecăruia.
Materialele folosite în construcția acestor obiecte sunt alese cu grijă și atenție, fiind de o calitate diferită de cea a textilelor de larg consum. Quilturile sunt cadouri care vor însoți prin viață pe cel care le-a primit: de aceea este esențială alegerea unor materiale de calitate și execuția atentă și foarte îngrijită.

Table-runner si placemat-uri olimpice

In 2014, la Soci, in cadrul Jocurilor Olimpice, conform declaratiilor oficialilor rusi, s-a dorit ca pe steaguri sa existe culori care sa comunice emotii si sentimente care, la randul lor, sa inspire concepte cum ar fi cel de familie, cultura, pace, prietenie, onoare, libertate, maternitate, timp, visuri, frumusete, fericire, creativitate, viitor, olimpism, noblete, mandrie, caldura, maretie sau siguranta. S-a ajuns astfel la un patchwork quilt care integreaza toate acestea si te duce cu gandul la un lucru familiar, cald si primitor.

Cu aceasta idee pornim si noi, la Quibi, de fiecare data cand realizam o comanda. De aceasta data este vorba de cateva piese speciale de textile pentru masa festiva. Modelul celor 6 placemat -uri (dreptunghiuri individuale pentru masa) si table-runner -ul (piesa textila asezata de-a lungul intregii mese), este inspirat chiar de steagurile folosire la Soci si personalizat cu dorinta de “albastru si verde” a clientului.

 

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format