Ogarul Zburător, Quilt Special marca Quibi

Quilturile au apărut de mult în istoria omenirii, fiind o necesitate și o modalitate de a profita de cele mai mici petice de material pentru a crea înca un obiect util. Astăzi, aspectul utilitar al acestor textile a trecut pe un plan secundar: de cele mai multe ori ele au devenit obiecte de lux, cadouri speciale pentru evenimente deosebite din viața fiecăruia.
Materialele folosite în construcția acestor obiecte sunt alese cu grijă și atenție, fiind de o calitate diferită de cea a textilelor de larg consum. Quilturile sunt cadouri care vor însoți prin viață pe cel care le-a primit: de aceea este esențială alegerea unor materiale de calitate și execuția atentă și foarte îngrijită.

O bunicuta din Australia, fiinde departe de ai sai, s-a gandit sa-i ofere nepoatei sale din Germania un cadou special, pentru a-i aduce aminte fetitei ca, desi aflata la o distanta astat de mare, totusi bunica o iubeste nespus de mult. Si pentru acest lucru, a preferat sa ne aleaga pe noi, Quibi, pentru realizarea unui quilt deosebit, care sa contina o parte din poveste, care sa se potriveasca si preferintelor nepoatei, care sa fie si usor de intretinut de catre parintii copilei (caci responsabilitatea pastrarii in integritate a cadoul revine, desigur, parintilor).
Asa ca ne-am suflecat manecile si am purces temeinic la treaba, asa cum stim noi, ca sa reusim am sa ne ridicam la nivelul asteptarilor minunatei bunicute, si am incercat sa aflam cat mai multe detalii interesante. Intreband, am descoperit ca bunicuta a salvat de la eutanasiere un ogar de curse, ogar ce i-a devenit ajutor de nadejde si companie preferata de zi cu zi. Am mai aflat ca nepoata prefera culorile deschise, pastelurile, si ca nu prea isi doreste nimic roz. Am facut apoi o selectie din materialele noastre de cea mai buna calitate, si cum nu ne putem imagina o poveste mai frumoasa decat aceasta si un exemplu de viata mai sensibil, am purces la desenarea quilt-ului pentru copila, avand ca subiect central ogarul salvat. Iar pentru ca inimioarele si aripile reprezinta o noua viata, aceste elemente au intregit povestea quiltului “Ogarul Zburator”.
Fiecare etapa a fost supusa aprobarii “comanditarului”, si impreuna am decis la fiecare nou nivel ce directie va lua minunea textila. Am desenat sabloane, am croit inimioare, am cusut si asamblat nenumarate petice. A urmat apoi faza matlasarii, unde am adaugat inca un rand de inimioare si dragoste, si cand in sfarsit, am incheiat, am fost cu totii bucurosi de rezultat: iesise un quilt unic, minunat, cu o poveste personala de viata in el.

 

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format