Oița năzdrăvană, Quilt Special by Quibi

Quilturile au apărut de mult în istoria omenirii, fiind o necesitate și o modalitate de a profita de cele mai mici petice de material pentru a crea înca un obiect util. Astăzi, aspectul utilitar al acestor textile a trecut pe un plan secundar: de cele mai multe ori ele au devenit obiecte de lux, cadouri speciale pentru evenimente deosebite din viața fiecăruia.
Materialele folosite în construcția acestor obiecte sunt alese cu grijă și atenție, fiind de o calitate diferită de cea a textilelor de larg consum. Quilturile sunt cadouri care vor însoți prin viață pe cel care le-a primit: de aceea este esențială alegerea unor materiale de calitate și execuția atentă și foarte îngrijită.

Nu mai stii ce povesti sa-i spui copilului tau?! Vino la Quibi ca avem noi grija sa facem in asa fel incat tu, ca parinte, sa ii poti spune copilului tau nenumarate povesti. Mai mult decat atat, chiar si copilului ii poate fi stimulata imaginatia. Cu un quilt cum este si cel denumit de noi “Oita nazdravana”, ai la dispozitie nenumarate petice de material care constituie elementele pe care se construiesc povestile. Astfel bufnita, oita, copacul, avionul, soarele, ciupercutele, bulinutele sunt punctele de pornire ale povestilor inventate de tine sau chiar de copilul tau.

 

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format