Steaua Călăuzitoare, Quilturi Speciale by Quibi

Quilturile au apărut de mult în istoria omenirii, fiind o necesitate și o modalitate de a profita de cele mai mici petice de material pentru a crea înca un obiect util. Astăzi, aspectul utilitar al acestor textile a trecut pe un plan secundar: de cele mai multe ori ele au devenit obiecte de lux, cadouri speciale pentru evenimente deosebite din viața fiecăruia.
Materialele folosite în construcția acestor obiecte sunt alese cu grijă și atenție, fiind de o calitate diferită de cea a textilelor de larg consum. Quilturile sunt cadouri care vor însoți prin viață pe cel care le-a primit: de aceea este esențială alegerea unor materiale de calitate și execuția atentă și foarte îngrijită.

O realizare draga a atelierului Quibi, un quilt cu multe semnificații: menit a marca comuniunea la împlinirea vârstei de 14 ani, acest quilt are o temă reprezentativă, aleasa special pentru multitudinea de simboluri pe care le ofera. Modelul folosit se numește “Furtuna pe mare”, iar prin dispunerea culorilor se desenează steaua care îndruma marinarul rătăcit. Culorile si materialele alese incearca sa oglindeasca valurile marii si lucirile apei in acelasi timp, fiind folosite doar materiale batik de o finete deosebita.

În același timp, coada stelei definește crucea, simbol al credinței, iar modelul ales pentru matlasare sugerează spinii de pe coroana domnului Iisus, ingloband in acest mod mesajul credintei si reamintind ocazia speciala cu care a fost gandit acest cadou de la bunica catre nepot.

Bogatia oferita de toate aceste elemente fac din acest quilt unul special, demn de a fi oferit la o asemenea ocazie unica, pentru a celebra un eveniment singular in viata.

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format