Un “altfel” de buchet, Quilturi Speciale by Quibi

Quilturile au apărut de mult în istoria omenirii, fiind o necesitate și o modalitate de a profita de cele mai mici petice de material pentru a crea înca un obiect util. Astăzi, aspectul utilitar al acestor textile a trecut pe un plan secundar: de cele mai multe ori ele au devenit obiecte de lux, cadouri speciale pentru evenimente deosebite din viața fiecăruia.
Materialele folosite în construcția acestor obiecte sunt alese cu grijă și atenție, fiind de o calitate diferită de cea a textilelor de larg consum. Quilturile sunt cadouri care vor însoți prin viață pe cel care le-a primit: de aceea este esențială alegerea unor materiale de calitate și execuția atentă și foarte îngrijită.


Un quilt inseamna dragoste, caldura, siguranta. Inseamna ACASA. Iar Quibi realizeaza quilturi speciale ce aduc si mai multe emotii, pentru ca sunt create luand in considerare elementele personale cele mai indragite. Tocmai de aceea, nu exista nimic mai potrivit drept cadou personalizat, ca un quilt special. Iar in cazul de fata este vorba de un quilt ce nu a fost personalizat oricum, ci cu mesaje scrise din partea colegilor de munca alaturi de care persoana deosebita, pentru care s-a realizat quiltul, si-a petrecut aproape 3 ani de viata. Astfel, cadoul de despartire al respectivei doamne ambasador a fost un quilt decorat cu flori in centrul carora s-au regasit scrise toate mesajele colegilor sai.

 

  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format


  • Aboneaza-te la noutatile mele!

    * indicates required
    Email Format